دموکراسی سبز

۱۳۸۸ دی ۲۶, شنبه

یک کلمه هم از سردار احمدی پروکسی(خواهش میکنم IP مرا شناسائی نکن)


یک کلمه هم از سردار احمدی پروکسی(خواهش میکنم IP مرا شناسائی نکن )

سلام

قبلاً در همین وبلگ مطلب در مورد IP ها و نحوه شناسائی اونها مطالبی رو گذاشته بودم، اما اون موضوعات تنها به خاطر قوانین جید جرائم رایانه ای بود، اما سردار احمدی مقدم یا همون سردار احمدی پروکسی جدید خودمون با جدید ترین صحبتهای خودشون نشان دادند که نه تنها دستی در بگیر و ببند و جنایت و آشوب دارند بلکه تخصصی هم در زمینه پروکسی و IP و فیلترینگ دارند، و گفته اند که : فکر نکید ما نمیتوانیم sms ها E-mail را کنترل کنیم، ! جای تعجی وجود نداره که از اینها هرچی بگی میاد،sms ها که که دیگه با این خرید سهام مخابرات توسط سپاه دست خودشونه و هرکاری که بخواهند میتواند انجام بدهند، اما یعنی E-mail ها رو میتوانند به خطر بیندازند و در اونها دخل و تصرف داشته باشند؟

خدا به داد ما وبلاگ نویسا برسه، نه میتونیم توهین کنیم نه میتونیم حرف یا اسمی را بدون لغب یا هرچیزی توی مطالب منتشر کنیم، همینجوری هم خدا به دادمون برسه.

بعضی از نزم افزار ها هستند که با وارد شده به اونها به محیط انترنت احتمال دخل و تصرف در سایت ها و E-mail ها کمتر میشه و یا حتی میشه گفت که اصلاً امکان نداره، در همین رابطه مطالبی از سایت (www.dw-world.de) براتون قرار دادم، مصاحب جالبی است با خواندن او راهکارهای جالبی برای فرار از دست دزدان اینترنتی رر فرا میگیرید.

برای مشاهد مطلب مورد نظر به ادامه مطلب بروید یا اینجا کلیک کنید.


اما هدف از گفته های سردار احمدی پروکسی چیست؟

هدف همان ترسی است که بخاطر آن برنامه رو به فردا را راه اندازی کردند، با این تفاوت که رو به فردا یک نوع سرکوب نرم است اما احمدی پروکسی تنها ترساندن مردم مورد نظرش است، و همه این کارها بخاطر 22 بهمن ماه است، ترس بزرگی در دل کودتا چیان افتاده است، و احتمال درگیری در این روز و عاقبی که احتمالاً منجر به جام زهر مورد نظر دوستان اصولگرا است، ترساندن مردم برای ارسال sms ها و E-mail تنها بخاطر جلوگیری از فراخوان ها خودجوش جنبش سبز برای راهپیمای 22 بهمن و احنمالاً راهپیمایی و بزرگداشت شهدای عاشورا در اربعین حسینی، ترسی که باعث شده در حریم خصوصی مردم هم دخالت کنند، اگر این دموکراسی است و این جمهوری است پس وای بحال دیکتاتوری این آقایان!! بازهم به همین جمهوری و دموکراسی و مردم سالاری آقایان که اگر دیکتاتوری بود مردم ایران بیچاره بودند.



این مطلب از نویسنده است و مسئولیت آن را به عهده می گیرد
(استفاده از مطالب این وبلاگ با ذکر منبع بلا مانع است)
©® http: //
green-democracy.blogsky.com
©® http: //
green-road.blogsky.com
E-mail: green_democracy@yahoo.com


...........................................................................................................................a.r.s
«با کد وارد شوید، ایمیلتان کنترل نمی‌شود»

Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:

فرمانده نیروی انتظامی ایران گفته است که تمامی ایمیل‌ها و اس‌ام‌اس‌ها کنترل می‌شوند و ما می‌دانیم از کجا فرستاده می‌شوند. محمود تجلی‌مهر کارشناس آی‌تی می‌گوید اگر ایمیلی با کد مخصوص باز شود، امکان کنترل آن وجود ندارد.


اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی ایران در حاشیه نشست تخصصی پلیس مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد اس‌ام‌اس‌ها و ایمیل‌ها کنترل می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا وی گفته است: «ای‌میل‌ها و اس‌ام‌اس‌ها از جایی فرستاده می‌شود که کاملا در کنترل ما قرار دارد. تصور نکنند که آنتی پروکسی جلویش را می‌گیرد و این تصور اشتباه را نداشته باشند که کنترل نمی‌شوند چرا که تا کنون در رابطه با آنها نیز مدارا می‌شده است».

محمود تجلی‌مهر کارشناس آی‌تی و کامپیوتر می‌گوید اس‌ام‌اس را می‌شود کاملا کنترل کرد اما برای مقابله با کنترل ای‌میل راه‌های زیادی وجود دارد.

دویچه‏وله: آقای تجلی‏مهر، فرمانده‏ی نیروی انتظامی ایران اعلام و یا بهتر است بگوییم تهدید کرده که تمامی ای‏میل‏ها و اس‏ام‏اس‏ها کنترل می‏شود و ما می‏توانیم کسانی را که از این طریق تجمعات را سازماندهی می‏کنند، شناسایی و دستگیر کنیم. آیا امکان کنترل ای‏میل وجود دارد یا خیر؟

محمود تجلی‏مهر: بله، امکان کنترل ای‏میل وجود دارد. به شرطی که کاربران از امکانات کد و دیگر امکانات امنیتی استفاده نکنند. ای‏میل‏هایی که با یاهو فرستاده می‏شود را معمولا می‏توان کنترل کرد. به این ترتیب که می‏توان پیام‏ها را در وسط راه گرفت و باز کرد.
ای‏میل‏هایی که با جی‏میل فرستاده می‏شود؛ در سِتینگ (Setting) جی‏میل می‏توانید بخشی را انتخاب کنید که ای‏میل‏ها را با اچ‏تی‏تی‏پی‏اس (HTTPS) بفرستد. اگر این قسمت علامت نخورده باشد، امکان کنترل این ای‏میل‏ها هم وجود دارد. اگر این قسمت علامت زده شود، امکان کنترل‏ ای‏میل‏ها وجود ندارد و جی‏میل از این نظر مقداری مطمئن‏تر است. ولی به طور کلی، ای‏میلی که کد نشده باشد و رمزی نشده فرستاده شود، امکان کنترل‏اش وجو دارد.

در ایران برخی از کاربران، به خصوص هنگام استفاده از جی‏میل وقتی وارد باکس ای‏میل‏شان می‏شوند، پیام‏هایی دریافت می‏کنند مبنی بر این که کاربر دیگری دارد با ای‏میل شما کار می‏کند و الان امکان کار کردن برای شما نیست. آیا ممکن است این پیام برای رد گم کردن باشد و یا این که کنترل می‏تواند به حدی باشد که دو نفر هم‏زمان با یک آی‏دی وارد یک میل‌باکس بشوند؟

سیستم این اجازه را نمی‏دهد که دو نفر هم‏زمان با یک اسم کاربری وارد ای‏میل باکس بشوند. این حالت فقط در صورتی می‏تواند پیش بیاید که اسم کاربری و پس‏ورد فرد قبلا لو رفته باشد.
مثلا اگر در مقطعی پیش از آن، ارتباط اینترنتی تحت کنترل باشد، وقتی کاربری اسم و پس‏وردش را می‏زند، اطلاعات کاربری‏اش لو می‏رود. یا اگر بدون این که کاربر متوجه باشد، روی کامپیوترش نرم‏افزاری به نام «تروجان» نصب شده باشد، تمام اطلاعات لو می‏رود. این نرم‌افزار، نرم‌افزاری است که تمام آن‏چه را شما در صفحه‏ کلیدتان تایپ می‏کنید ضبط می‏کند و به جایی می‏فرستد.

فرمانده‏ی ناجا گفته است کسانی که ای‏میل و اس‏ام‏اس می‏فرستند، تصور نکنند که «آنتی پروکسی» می‏تواند جلوی کنترل را بگیرد. ممکن است در مورد آنتی‏پروکسی توضیحی بدهید؟

من نمی‏د‏انم که منظور ایشان از آنتی‏پروکسی دقیقا چه بوده است. احتمال دارد منظور آنتی‏ فیلترینگ بوده باشد. آنتی‏فیلترینگ‏ها‏ نرم‏افزارهایی هستند که در ایران استفاده می‏کنند که بتوانند فیلترها را دور بزنند و یا این که فیلترها نتوانند ارتباط آن‏ها را کنترل کنند و مثلا جلوی سایت‏هایی را بگیرند.
در مجموع آن‏ها این امکان را ندارند؛ یعنی اگر از نرم‏افزارهای آنتی‏فیلترینگی که با روش وی‏پی‏ان (WPN) کار می‏کنند استفاده کنند، نیروهای امنیتی امکان کنترلش را ندارند.
در رابطه با اس‏ام‏اس کاملا حق با فرمانده‏ی ناجا است؛ یعنی تمام اس‏ام‏اس‏هایی که فرستاده می‏شود، همه قابل کنترل هستند. چون کل شبکه در اختیارشان است و می‏توانند در هر مرحله‏ای کنترل کنند که اس‏ام‏اس از کجا می‏آید و به کجا می‏رود. امکان امن سازی اس‏ام‏اس بین دو تا کاربر، اصلا وجو ندارد.

آیا امکان ردیابی کاربر از طریق ای‏میل وجود دارد؟ یعنی وقتی کسی وارد ای‏میلش می‏شود، می‏توان تشخیص داد که کجاست و از کجا وارد شده است؟

بله امکان آن وجود دارد. منتها اگر کاربر از نرم‏افزارهای آنتی‏فیلتر و فیلترشکن‏هایی که بر اساس وی‏پی‏ان کار می‏کنند استفاده کند، این امکان از بین می‏رود.
اگر این کار را نکند و کاملا معمولی وارد اینترنت شود، امکان شناختن او وجود دارد. چون آدرس آی‏پی او ضبط می‏شود. آدرس آی‏پی هم کاملا مشخص است که در اختیار کدام آاس‏پی است و در پروتکل‏های آنان هم ضبط می‏شود که کدام کاربر با کدام شماره تلفن وارد شبکه شده است. همه‏ی این‏ها قابل پی‏گیری است.

مصاحبه‌گر: میترا شجاعی
تحریریه: فرید وحیدی

منبع خبر: (www.dw-world.de)


این مطلب از سایت منبع است و این وبلاگ مسئولیت آن را به عهده نمی گیرد
(استفاده از مطالب این وبلاگ با ذکر منبع بلا مانع است)
©® http: //
green-democracy.blogsky.com
©® http: //
green-road.blogsky.com
E-mail: green_democracy@yahoo.com


...........................................................................................................................a.r.s

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر